[Za stolom] - Reiser, Nikola ([Zagreb], 1957)
Sadržaj: ljuski lik sjedi za stola na rubu kojeg je smeđa boca
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Reiser 57.; d.l. ispod otiska olovkom: monotype
Naslov dao katalogizator
Keywords: monotipije