[Cvijeće] - Reiser, Nikola ([Zagreb], 1976)
Sadržaj: stručak cvijeća s duguljastim lišćem te žutim, cvenim i ljubičastim cvjetovima na bijelo-plavoj pozadini
Naslov dao katalogizator
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Reiser 76; d.l. ispod otiska olovkom: 15/30; d.l ugao suhi žig: ZB EDITION BIŠKUPIĆ
Grafika iz grafičke mape Cvijeće koja sadrži osam listova
Keywords: Akrilici; serigrafije