[Dva cvijeta] - Reiser, Nikola ([Zagreb], 1976)
Sadržaj: dva ljubičasta cvijeta i jedan list u bijeloj vazi
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Reiser 76; d.d. ispod otiska olovkom: 15/30; d.l. ugao lista: ZB EDITION BIŠKUPIĆ
Grafika iz grafičke mape Cvijeće koja sadrži osam listova
Naslov dao katalogizator
Keywords: akrilici; serigrafije