[Cvijet] - Rabuzin, Ivan ([Zagreb, 1972)
Sadržaj: bijeli cvijet zauzima gotovo cijeli format. Iza njega malo cvijeće i nebo
Signatura d.d. na otisku olovkom: Ivan Rabuzin
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije