Juillet 1992 : Hommage au peupl Croate - Nevjestić, Virgilije ([Paris], 1992)
Sadržaj: 31 otisak različitih dimenzija i oblika s prikazima stradanja Hrvata u Domovinskom ratu. Na nekim otiscima samo tekst
Signatura d.d. olovkom: Virgil Nevjestić; l.d. olovkom: EA/992; s.d. suhi žig: edition d'artiste VN; s.d. olovkom: Hommage au peupl Croate // "Juillet 1992"
Keywords: bakropisi