Celebrando la sua prima messa il molto reverendo Domenico Ive : i fratelli giurati nella diocesi di Parenzo : nella prima metà del secolo XVIII - Pesante, Giovanni ([s. n.], 1896)
Sadrži nešto toplih autorovih riječi mladomisniku i opis arhivskih dokumenata o zakletoj braći, među svećenicima i među laicima. O reakcijama biskupa na pojedine ceremonije i ocjeni njihove ispravnosti.