Shematizam Spljetsko-makarske biskupije : prvi pokušaj - Kaer, Petar ([s. n.], 1893)
Ispravci i nadopune nekih kronoloških podataka o biskupima Splitsko-makarske nadbiskupije ranije spomenutim u Šematizmima, pri tome ne obazirući se na njihove biografije.