ArhOL arhivistika online. (Zagreb : Zagrebačko arhivističko društvo, 2000)
Zbornik članaka iz arhivističke i srodnih struka.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.10.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 5.11.2013.)
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://daz.hr/arhol2
Keywords: Arhivistika -- Hrvatska; Zagrebačko arhivističko društvo