Zagreb 750 - Vujanović, Branko (1992)
Sadržaj: prikaz u tri preklopljena plana. U prvom planu prikazan kralj na prijestolju s kraljevskim atributima (Bela IV). U drugom planu grb grada (Zagreba) s tri kule a treći plan služi kao ornamentalna pozadina