Automanija.com portal o automobilima i auto sportu ([Varaždin] : [s.n.], 2003)
Portal o automobilima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 09.12.2004.; zadnji opis prema verziji dana: 30.4.2009.)
Keywords: Automobili; Automobilizam