Krapinsko-zagorska županija službene web stranice. - Krapinsko-zagorska županija ([Krapina] : Krapinsko-zagorska županija, 2002)
Službene web-stranice županiije
Stv. nasl. s naslovnice
Prethodni stv. nasl.: Službene web stranice Krapinsko-zagorske županije
Opis građe dana: 17.1.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 5.9.2005
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.kr-zag-zupanija.hr
Keywords: Krapinsko-zagorska županija