Geoadria (Hrvatsko geografsko društvo Zadar = Croatian Geographic Society in Zadar : Odjel za geografiju, Sveučilište u Zadru = Department of Geography, University of Zadar, 2004)
Mrežne stranice znanstvenog časopisa koji primarno objavljuje rezultate istraživanja hrvatskoga litoralnog pojasa i Hrvatske u cjelini, a potom i rezultate istraživanja različitih geografskih i geografiji srodnih znanstvenih disciplina o prostoru Jadrana, Sredozemlja i Europe.