Geoadria - Hrvatsko geografsko društvo (Zagreb). Ogranak (Zadar); Filozofski fakultet (Zadar). Odsjek za geografiju (Zadar : Hrvatsko geografsko društvo Zadar = Croatian Geographic Society in Zadar : Odjel za geografiju, Sveučilište u Zadru = Department of Geography, University of Zadar, 2004)
Mrežne stranice znanstvenog časopisa koji primarno objavljuje rezultate istraživanja hrvatskoga litoralnog pojasa i Hrvatske u cjelini, a potom i rezultate istraživanja različitih geografskih i geografiji srodnih znanstvenih disciplina o prostoru Jadrana, Sredozemlja i Europe.
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na: http://www.unizd.hr/odjeli/geografija/Geoadria/index.htm.
Od vol.16,no.1(2011) glavni urednik: Vera Graovac Matassi; od vol.20(2015): Nina Lončar.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Summaries
Opis građe prema vol.21,no.2(2016) ; zadnji opis prema vol.23,no.2(2018) dana: 27.8.2019.
Keywords: Geografija -- Serijske publikacije; Geologija -- Serijske publikacije; Geofizika -- Serijske publikacije