Naduvenost - Smrekar, Hinko ([S.l., 1920)
Sadržaj: karikaturalan prikaz kralja zavaljenog na prijestolju, dugog nosa, prstiju okićenih prstenjem i oštrih noktiju
Signature nema; l. ispod otiska otisnuto: HINKO SMREKAR (LJUBLJANA).; d. ispod otiska otisnuto: Naduvenost (orig. drvorez)
Naslov dao katalogizator
Keywords: drvorezi