Kvartal kronika povijesti umjetnosti u Hrvatskoj (Zagreb : Institut za povijest umjetnosti, 2004)
Stručni časopis koji prati tekuća zbivanja na području povijesti umjetnosti u Hrvatskoj.
Zahtjevi sustava: Adobe Acrobat Reader.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hart.hr/publikacije.htm#Kvartal ; http://www.hart.hr/oldweb/publikacije.htm#Kvartal ; http://www.ipu.hr/section/hr/53/casopis-kvartal.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od 2004-2008 urednik: Vlasta Zajec.
Opis građe prema god.13,br.3/4(2016) ; zadnji opis prema god.15,br.1/4(2018) dana: 6.9.2019.
Keywords: Povijest umjetnosti -- Serijske publikacije