Zbornik Ekonomskog fakulteta u Zagrebu - Ekonomski fakultet (Zagreb) (Zagreb : Ekonomski fakultet, 2003)
Časopis objavljuje radove iz područja ekonomije i poslovne ekonomije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.efzg.hr/main.aspx?id=1360.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1(2003) urednik: Mato Grgić; od god.13(2015): Anita Pavković.
Publikacija u formatu PDF.
Opis prema vol.14,no.2(2016); zadnji opis prema vol.17,no.1(2019) dana. 4.11.2019.
Keywords: Ekonomija -- Serijske publikacije; Ekonomika poduzeća -- Serijske publikacije