Radovi Instituta za povijest umjetnosti : Journal of the Institute of Art History (Institut za povijest umjetnosti = Institute of Art History, 2001)
Časopis otvoren autorima koji donose nova saznanja, teorije i interpretacije iz polja povijesti umjetnosti.