Radovi Instituta za povijest umjetnosti Journal of the Institute of Art History - Institut za povijest umjetnosti (Zagreb) (Zagreb : Institut za povijest umjetnosti = Institute of Art History, 2001)
Časopis otvoren autorima koji donose nova saznanja, teorije i interpretacije iz polja povijesti umjetnosti.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hart.hr/publikacije.htm#Radovi%20IPU ; http://www.hart.hr/oldweb/publikacije.htm#Radovi ; http://www.hart.hr/hr/izdanja/ripu/izdanja-ripu.php ; http://www.ipu.hr/section/hr/51/casopis-radovi-instituta-za-povijest-umjetnosti ; https://ipu.hr/article/hr/83/radovi-instituta-za-povijest-umjetnosti.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
God.1,br.1/2(1972) urednik: Josip Stošić; od br.3/6(1979/82): Milan Prelog; od br.9(1985): Ivanka Reberski; god.27(2003): Andrej Žmegač.
Opis prema 2016,sv.40 ; zadnji opis prema 2018,sv.42 dana: 25.9.2019.
Sažeci ; Summaries.
Keywords: Povijest umjetnosti -- Serijske publikacije