Ptice.net internet portal o pticama. ([S. l . : s. n.], 2004)
Portal o pticama
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 04.05.2005.
Pristup: World Wide Web
Keywords: Ptice -- Hrvatska; Ornitologija -- Hrvatska