Sjeverni Velebit : nacionalni park = National park (Nacionalni park Sjeverni Velebit, 2004)
Službene stranice NP Sjeverni Velebit sadrže obavijesti o njegovim prirodnim vrijednostima, upravljanju, mogućnostima posjećivanja i programima za posjetitelje