Muzej Međimurja Čakovec - Muzej Međimurja (Čakovec) (Čakovec : Muzej Međimurja, 1999)
Mrežne stranice muzeja
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.12.2005 ; zadnji opis prema verziji dana: 18.5.2012.)
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.mdc.hr/cakovec/ ; http://www.muzej-medjimurja.hr
Keywords: Muzej Međimurja (Čakovec) -- Vodiči; Muzeji -- Hrvatska