L'autonomia della Dalmazia - Danilo, Ivan ([s. n.], 1861)
Rasprava o autonomiji Dalmacije u svjetlu pitanja sjedinjenja s Hrvatskom i Slavonijom. Autor je za sjedinjenje uz poštivanje ustanova u kojima je Dalmacija stoljećima uživala.