Hrvatska udruga poslodavaca - Hrvatska udruga poslodavaca (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska udruga poslodavaca, 2005)
Mrežne stranice udruge
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hup.hr/default.asp ; http://www.hup.com.hr
Stv. nasl. s naslovnice
Ranije urednica: Vesna Ivić Šimetin
Opis građe dana: 28.3.2006 ; zadnji opis prema verziji dana: 1.3.2010.
Keywords: Hrvatska udruga poslodavaca (Zagreb)