Acta Adriatica international journal of marine sciences (Zagreb : Institut za oceanografiju i ribarstvo, 2006)
Acta Adriatica je znanstvena publikacija koja objavljuju radove iz tematike istraživanja mora.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://hrcak.srce.hr/acta-adriatica.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od vol. 47, 1 (2007) podnasl.: International journal of marine sciences.
Ranije urednik: Mira Zore-Armada; od vol. 48 (2007): Jakov Dulčić.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.59,no.2(2018); zadnji opis prema vol.62,no.1(2021) dana. 26.10.2021.
Keywords: Oceanografija -- Serijske publikacije