Kvalis : portal za kvalitetu i sigurnost (Bluefield, 2006)
Mrežne stranice posvećene kvaliteti i sigurnosti u procesima proizvodnje i pružanja usluga, te su tematski usmjerene na organizaciju i provođenje poslovanja raznih tvrtki temeljenim na nacionalnim i/ili međunarodnim normama