Kvalis portal za kvalitetu i sigurnost (Zagreb : Bluefield, 2006)
Mrežne stranice posvećene kvaliteti i sigurnosti u procesima proizvodnje i pružanja usluga, te su tematski usmjerene na organizaciju i provođenje poslovanja raznih tvrtki temeljenim na nacionalnim i/ili međunarodnim normama
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 21.9.2006
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.kvalis.info
Keywords: Kvaliteta proizvoda; Upravljanje kvalitetom