Hrvatski jedriličarski savez - Hrvatski jedriličarski savez (Split) (Split : Hrvatski jedriličarski savez)
Web-stranice krovnog jedriličarskog saveza.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.9.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.4.2022.)
Keywords: Hrvatski jedriličarski savez (Split); Jedrenje -- Hrvatska