Medvednica park prirode = nature park. - Javna ustanova Park prirode Medvednica (Zagreb) (Zagreb : Javna ustanova "Park prirode Medvednica", 2005)
Web stranice parka prirode
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.10.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 4.3.2015.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Park prirode Medvednica