Kopački rit - Javna ustanova Park prirode Kopački rit (Bilje) ([Bilje : Javna ustanova "Park prirode Kopački rit"])
Službene web-stranice parka prirode.
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 6.10.2006 ; zadnji opis prema verziji dana: 9.7.2019.)
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://kopacki-rit.vip.hr/ ; http://www.kopacki-rit.com/index_flash.html ; http://pp-kopacki-rit.hr/index-hr.html
Tekst na hrv., engl. i madž. jeziku.
Keywords: Park prirode Kopački rit; Parkovi prirode -- Hrvatska