Chemical & biochemical engineering quarterly the international publication of "Kemija u industriji" : the official journal of Croatian Society of Chemical Engineers, Faculty of Chemical Engineering and Technology University of Zagreb, Slovenian Chemical Society, and Austrian Association of Bioprocess Technology - Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (Zagreb); Slovensko kemijsko društvo (Ljubljana); Austrian Association of Bioprocess Technology; Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (Zagreb) (Zagreb : Croatian Society of Chemical Engineers, 2004)
Mrežne stranice znanstvenog časopisa iz područja kemije i biokemije.
Od vol.14,no.3(2000) podnasl.: the official journal of Croatian Society of Chemical engineers, Slovenian Society and Austrian Association of Bioprocess Technology.
Od [vol.14(2000)]: Željko Kurtanjek; od vol.31,no.4(2017) glavni urednici: M. Rogošić, B. Zelić.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.fkit.hr/cabeq/index.html i http://www.pbf.hr/cabeq/.
Opis građe prema vol.34,no.4(2020) ; zadnji opis prema vol.36,no.4(2022) dana: 27.2.2023.
Keywords: Biokemija -- Serijske publikacije; Kemija -- Serijske publikacije