Kog : znanstveno-stručni časopis Hrvatskog društva za geometriju i grafiku = scientific and professional i nformation journal of the Croatian Society for Geometry and Graphics (Hrvatsko društvo za geometriju i grafiku, 2000)
Znanstveno-stručni časopis Hrvatskog društva za geometriju i grafiku za područja geometrije, primijenjene geometrije i računalne grafike.