Izvori energije (Our energy, 2006)
Mrežne stranica sadrže općenite informacije vezane uz razne izvore energije. Opisuju se nastanak izvora energije, načini eksploatacije, ekološki aspekti eksploatacije. Uz značajnije izvore energije opisano je i stanje u Hrvatskoj