Hrvatsko numizmatičko društvo : Croatian Numismatic Society (Hrvatsko numizmatičko društvo, 2007)
Web stranice društva koje se bavi proučavanjem starog i suvremenog kovanog novca kao predmetima od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značenja.