Portal za graditeljstvo webgradnja.hr. ([S. l.] : Webgradnja.hr, 2004)
Mrežne stranice o projektiranju, gradnji, uređenju i opremanju građevinskih objekata
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 23.5.2007
Keywords: Arhitektura; Građevinarstvo