Grad Vodnjan Città di Dignano. (Vodnjan : Grad Vodnjan, 2005)
Službene web-stranice grada.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.5.2007. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.5.2022.)
Tekst na hrv. i tal. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Vodnjan; Vodnjan -- Vodiči