Gitare.info portal za početne i napredne gitariste. ([S. l.] : Gitare.info, 2007)
Mrežna stranica s temama vezanim uz gitaru
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 9.8.2007
Keywords: Gitara -- Priručnici; Glazba za gitaru