Hrvatsko društvo skladatelja : Croatian Composers Society (Hrvatsko društvo skladatelja, 2007)
Web-stranice udruge glazbenih kreativaca s ciljem napretka glazbenog života i afirmaciji hrvatskoga glazbenog stvaralaštva u zemlji i inozemstvu.