Krapinski zapisnici. (1625)
Više zapisnika na latinskom i hrvatskom jeziku, nisu poredani kronološki
Usp. sign. R 3340
Papir
Lat. kurziva, pisalo više ruku
Gaj, V. Knjižnica Gajeva. Zagreb, 1875., str. 185
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu, sv. 2
Iz knjižnice Ljudevita Gaja (potpis Ljudevitova sina Velimira)
Prošiveni svežnjići u papirnom omotu uloženom u mapu
Keywords: Krapina -- Povijest -- Izvori