Galerija Klovićevi dvori - Muzejsko galerijski centar Klovićevi dvori (Zagreb) (Zagreb : Galerija Klovićevi dvori)
Web-stranice javne ustanove koja obavlja muzejsku djelotnost.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.1.2007.; zadnji opis prema verziji dana: 30.1.2017.)
Keywords: Muzejsko galerijski centar Klovićevi dvori (Zagreb) -- Vodiči