Commentarii in Aristotelis libros physicorum.
Podjela teksta na sljedeće dijelove: 1. disputatio, 1. 1. quaestio, 1. 1. 1. articulus
List 105r-113r: Disputatio prima [i. e. tertia] de proprietatibus corporis (disputatio tertia IV quaestiones habet --> quaestio prima II articulos, quaestio secunda articulum uniucm, quaestio tertia II articulos, quaestio quarta II articulos habet) - nedovršeno!
17. st.?
Papir
Lat. kurziva
Grmek, M. D. Rukovet starih medicinskih ... rukopisa sačuvanih u Hrvatskoj i Sloveniji
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Na listu 1r zabilješka o darovatelju: Poklonio major u miru Maksim Keczer od Lipocz u Dubrovniku
Keywords: Aristoteles -- Filozofija prirode -- Rukopis; Aristotelizam -- Rukopis