Hrvatska dominikanska provincija - Dominikanci. Provincija Navještenja Blažene Djevice Marije (Zagreb : Hrvatska dominikanska provincija, 1999)
Mrežne stranice dominikanskog reda u Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 4.4.2008.
Keywords: Dominikanci. -- Provincija Navještenja Blažene Djevice Marije; Dominikanci -- Zagreb