Vegan.hr (Zagreb. : [s. .n.], 2007)
Web-stranice koje vegetarijanski načina života ističući etičke, ekološke i zdravstvene razloge te potiče izdavanje literature animalističke tematike.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 9.7.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 25.7.2019.)
Keywords: Veganstvo; Vegetarijanstvo -- Priručnici