Libellarium časopis za istraživanja u području informacijskih i srodnih znanosti = journal for research in the field of information and related sciences - Sveučilište (Zadar). Odjel za informacijske znanosti; Filozofski fakultet. Odsjek za informacijske znanosti (Osijek) (Zadar : Sveučilište u Zadru, Odjel za knjižničarstvo, 2008)
Mrežne stranice časopisa namijenjenog poticanju i promicanju istraživanja povijesti pisane riječi, knjige i baštinskih ustanova.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://ozk.unizd.hr/libellarium/index.php/libellarium ; http://www.libellarium.org/index.php/libellarium.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1(2008) podnasl.: časopis za povijest pisane riječi, knjige i baštinskih ustanova.
Od vol.1(2008) usp. podnasl.: journal for the research of writing, books, and cultural heritage institutions.
Ranije urednik: Franjo Pehar.
Ne izlazi 2019-2020.
Keywords: Informacijske znanosti -- Serijske publikacije