Ustav ili Pravilnik Stranke prava u Dalmaciji. - Stranka prava u Dalmaciji (Šibenik : [s. n.], 1908)
Pravilnik i načela organizacije Stranke prava u Dalmaciji.
Sadrži i: Načela Stranke, prava jednoglasno priznata na Obćoj skupštini svih pravaša u Dalmaciji dne 14. svibnja 1908.
Keywords: Stranka prava (Dalmacija) -- Programski spisi; Dalmacija -- Politička povijest -- 20. st