Donacije.info promijenimo pogled na svijet. (Zagreb : Donacije.info, 2005)
Mrežne stranice čija je misija omogućiti humanitarnim udrugama i drugim tražiteljima donacija da se predstave na jednom mjestu, te olakšati donatorima da dođu do informacija o mogućnostima doniranja
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 29.7.2008
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Donacije.info (Zagreb); Humanitarne organizacije -- Hrvatska