Cerna online (Cerna : Cerna online, 2008)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
U zaglavlju HTML podnasl.: Ceranski internet magazin
Opis građe dana: 6.8.2008
Keywords: Cerna -- Vodiči