Ilirka - Utješenović Ostrožinski, Ognjeslav (1840)
Igrokaz u dva čina
Prvi čin (1-12); drugi čin (13-27)
Papir
Lat. kaligrafska kurziva
Gaj, V. Knjižnica Gajeva
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Primjerak potječe iz knjižnice Ljudevita Gaja (potpis Ljudevitova sina Velimira)
Tanke kartonske korice presvučene modrim papirom