Državni zavod za intelektualno vlasništvo - Hrvatska. Državni zavod za intelektualno vlasništvo (Zagreb : Državni zavod za intelektualno vlasništvo RH, 2004)
Web-stranice tijela državne uprave koje obavlja poslove iz područja zaštite prava intelektualnog vlasništva.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.9.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.10.2019.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Hrvatska. -- Državni zavod za intelektualno vlasništvo; Intelektualno vlasništvo -- Hrvatska