Uređena zemlja : nacionalni program sređivanja zemljišnih knjiga i katastra (Uredjenazemlja.hr, 2006)
Mrežne stranice projekta čiji je cilj poboljšanje sustava zemljišne uprave radi razvoja tržišta nekretnina