Uređena zemlja nacionalni program sređivanja zemljišnih knjiga i katastra. (Zagreb : Uredjenazemlja.hr, 2006)
Mrežne stranice projekta čiji je cilj poboljšanje sustava zemljišne uprave radi razvoja tržišta nekretnina
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://www.uredjenazemlja.hr/index.do
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.10.2008.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Zemljišne knjige -- Digitalizacija -- Hrvatska; Katastar -- Hrvatska